Cercar en aquest blog

diumenge, 24 de març del 2013

Tractors de tots els colors

Ara fa un parell d'anys quan vaig iniciar aquest blog una de les primeres entades que hi vaig publicar, es titulava Dies de fires i parlava de la Fira de Sant Josep de Mollerussa i de Figan de Feria de Zaragoza. Ara fa un any vaig publicar-ne una altra també sobre la Fira de Sant Josep en aquest cas la vaig titular Ni ases a les cases, ni tractors a les fires en aquest article parlava de l'absència de tractors en l'edició de la Fira de Sant Josep de 2012 per manca d'acord entre Fira de Mollerussa i els concessionaris de tractors.

Aquest any he titulat aquesta entrada Tractors de tots els colors, perquè en aquesta edició de la Fira de Sant Josep si que n'hi ha hagut de tractors i de tots els colors, con ja sabeu normalment els tractors de cada marca son d'un únic color, per tan direm doncs que a la fira hi havia tractors de totes les marques i models.

Penso que el fet de crear el saló del tractor i exposar-los tots en una mateixa àrea de la fira, i que a més a més aquesta fos en un carrer diferent del que era habitual va ser tot un encert, no se si això podia influir gens en els resultat final de la fira però va ser una novetat interessant.

Com sempre a la fira hi podíem trobar maquinaria agrícola per satisfer tota mena de necessitats, material per granges i el saló de l'automòbil, on es podien veure les darreres novetats. A continuació podeu veure un vídeo d'aquesta edició de la Fira de Sant Josep de Mollerussa.



Això encara no s'ha acabat perquè la setmana passada també va tenir lloc a Feria de Zaragoza una de les fires més importants de tot Europa en matèria de ramaderia, Figan, on es podia veure els estands dels diferents laboratoris farmacèutics veterinaris, materials, equipaments i instal·lacions per granges de tota mena d'animals, porcs, vaques, ovelles, conills, aviram...tenint sempre present el benestar animal.

També s'hi podia veure diferent maquinaria agrícola relacionada amb el sector ramader, i una impressionant exposició de bestiar de diferents races, d'ovelles, vaques, porcs, conills, aviram, cavalls... i també algun ase. A continuació si us interessa podeu veure un vídeo del que va ser Figan 2013, espero que us agradi.



Aquest cap de setmana també ha tingut lloc a Vic el tradicional Mercat del Ram, en aquesta ocasió no hi he assistit, però si que ho varem fer en l'edició de l'any passat, en parlava en aquesta entrada titulada Mercat del Ram.

Cartell Mercat del Ram Vic 2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada