Cercar en aquest blog

dimarts, 1 de març del 2011

This is the beginning

Doncs si això és el principi del que esperem que sigui una llarga aventura on poder compartir moltes coses, com ara les que es  descriuen en l'encapçalament d'aquest blog. Des d'aquí no pretenem canviar el món, però si compartir continguts que ens puguin fer passar unes bones estones, descobrir coses noves, idees, comentaris de l'actualitat, de les festes, de tradicions, de les llegendes, de les dites i dels refranys o de qualsevol altra cosa  que creguem que pot ser d'un interes comú. I no canviarem el món, però sense adonar-nos-en potser aconseguirem que per un noment algú hagi passat un bona estona llegint alguna de les entrades d'aquest blog, veient un vídeo o unes fotos. També podeu deixar-hi els vostres comentaris i aportacions, esperem passar-nos-ho molt bé aquí.

I qui ho sap, si en un futur escriurem les entrades també en angles, per a fer-ne una major difusió d'això que ens interessa a nosaltres i que potser també interessa a persones de d'altres contrades, o això potser és somiar una mica massa, no ho se però per si un cas així d'entrada no descartem res, no ens posem límits. "Disfruteu"

1 comentari:

  1. Hola Mon! el blog promet, Ànim Artesa de Lleida necessita gent com tu amb empenta que ens ajudi a difondre la nostra identitat mitjançant les TIC.

    Et desitjo un bon "beginning"

    ResponElimina