Cercar en aquest blog

dijous, 24 de març del 2011

Dijous


Avui és Dijous, no sé que és el que tenen els dijous que fa que siguin diferents dels altres dies

Dijous és una entrada creada amb la finalitat de portar a terme un exercici practic del curs de creació de blogs al Telecentre d'Artesa de Lleida, consistent en crear una entrada amb un títol, un petit text i inserir-hi un vídeo més o menys relacionat amb el tema de l'entrada i posteriorment deixar un comentari a les entrades de cada un dels companys del curs.

3 comentaris:

  1. Aquest video es molt mogut per la seva musica.

    ResponElimina
  2. Suposo que ho dius per que el dijous esta més aprop del dissabte que el dilluns o el dimarts o el dimecres... i també esta a tocar del divendres el qual també te al costat el dissabte....
    i que en penses del divendres??... aquest si que és un dia diferents als altres.... seguin el raonament anterior, estaria tocan al dissabte i més aprop d'aquest que tots els altres dies de la setmana... guayyyy!!!!

    ResponElimina
  3. El Divendres també està bé però no és el mateix, el dijous és un dia que crea bones expectatives, el Dijous veus gent que t'il-lusina i et fa venir ganes d'aprendre coses noves. Això també pot passar-te d'altres dies de la setmana que no siguin Dijous, però els Dijous estan molt bé, tenen el seu punt, sense desmerèixer els altres dies de la setmana.

    ResponElimina